Πως Να Ανεβάσετε (Την Πρώτη Σας) Θεατρική Παράσταση !

Πως Να Ανεβάσετε (Την Πρώτη Σας) Θεατρική Παράσταση !

Ποιος από μας που ασχολούμαστε με το θέατρο, δεν λαχταρούμε να είμαστε κομμάτι μιας αξέχαστης παράστασης; Βέβαια, όταν λέμε «αξέχαστη», δεν είναι πάντα καλό! Αν φύγει κάποιος από μια παράσταση π.χ. και πει στον εαυτό του «Παναγία μου, τι μπούρδα πήγα και είδα! Θα μου μείνει αξέχαστη», καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν του άρεσε! «Μεταξύ μας» όμως και στη δική μας περίπτωση, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο! Θέλω κι άλλο»

Φέρτε μου τη … 17 Νοέμβρη!!!  … Κι ένα δωράκι από μένα για σας!

Φέρτε μου τη … 17 Νοέμβρη!!! … Κι ένα δωράκι από μένα για σας!

Ηρθε η ώρα νομίζω να σας κάνω ένα μικρό δωράκι με μεγάλη αγάπη! Ενα θεατρικό μονόπρακτο για τη 17η Νοεμβρίου με τη μουσική του του επένδυση. θα γίνουν δικά σας.... αφού πρώτα διαβάσετε το άρθρο!!! Θέλω κι άλλο»

Πάλι Εγώ Την 28η; ΟΧΙ!!!

Πάλι Εγώ Την 28η; ΟΧΙ!!!

«Ας μην αναλάβω εγώ τη γιορτή της 28ης φέτος και θα νηστέψω μια βδομάδα... Ας μην αναλάβω εγώ τη γιορτή της 28ης φέτος και θα σταματήσω τα βουντού στο διευθυντή μου... Ας μην αναλάβω εγώ τη γιορτή της 28ης φέτος και δε θα σχολιάσω ποτέ ξανά τη συνάδερφο που έρχεται σχολείο με τα 12ποντα και περπατάει λες και είναι playmobil...» Θέλω κι άλλο»

Ωρα Για Αγιασμό (ή … Εξορκισμό) !!!

Ωρα Για Αγιασμό (ή … Εξορκισμό) !!!

Κι εκεί που έβλεπες ανέμελα τα βράδια το “Game of Thrones”, εκεί που απολάμβανες το αγαπημένο σου βιβλίο στο μπαλκόνι, ενώ όλοι κοιμόντουσαν, εκεί που έγραφες ακατάπαυστα στο messenger με την κολλητή σου μέσα στο κατασκόταδο, σχολιάζοντας κάθε ανάρτηση στο facebook, ξαφνικά... ήρθε ο αγιασμός! Θέλω κι άλλο»